Katharina Deutsch

Lifestyle arts

Dr. Katharina Deutsch is arts en combineert in haar praktijk reguliere en complementaire geneeskunde. Ons lichaam is uitgerust met een zelfhelend vermogen, een term die Hippocrates al gebruikte. Onze leefstijl heeft een grote invloed hierop, zowel ten goede als ten kwade.

Wat is het zelf helend vermogen en wat is eigenlijk ‘gezond’ zijn? Waarom worden we überhaupt ziek, heeft het nut? Kunnen we leren van de ziekte, van het verloop en wat het met ons doet? Is het mogelijk om liefdevol en vol vertrouwen om te gaan met een ziekte en ook nog beter worden? Wat is de rol van de 'genezer'? Haar streven als arts is om een steentje te kunnen bijdragen aan de journey en zoektocht van de mensen die ziek zijn. Dat is bij iedereen anders, individueel, bijzonder en boeiend, nooit goed of slecht. Het is voor haar altijd een voorrecht om daar een deel van te mogen zijn.

In haar lezing zal Katharina Deutsch duidelijk maken hoe u het zelfhelend vermogen van uw lichaam kunt optimaliseren, zowel mentaal als fysiek.

VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie.
VitOrtho BV
T (+31) (0)70-3010703
info@vitortho.nl