Educatieplanner 2e helft 2019

Kennis is van groot belang, zeker voor u als gezondheidsprofessional

VitEducatief, de educatieve tak van VitOrtho Voedingssupplementen, biedt het gehele jaar door een hoogwaardig nascholingsprogramma met uiteenlopende onderwerpen, gerelateerd aan de natuurgeneeskunde in de ruimste zin van het woord. Natuurlijk worden onze bijeenkomsten geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen en werken wij samen met deskundige en enthousiaste docenten.

Bent u op zoek naar betrouwbare informatie over voeding, gezondheid en suppletie? Ook dan kunt u terecht bij www.viteducatief.nl.

In de Agenda vindt u een actueel overzicht van al onze scholingen en informatie over de inhoud, data en locaties, alsmede een digitaal aanmeldingsformulier. U kunt zich ook altijd per e-mail of telefonisch (070-3010671) aanmelden.

31-1-2019


Hoe lees ik het etiket van de voedingssupplementen?

Het lezen van een etiket van een voedingssupplement (of zelfs van een gewoon voedingsmiddel) kan nogal eens vraagtekens oproepen. Wat betekent bijvoorbeeld Non-GMO of waar staat doseringsadvies nu eigenlijk voor? Om daadwerkelijk te begrijpen wat er in een potje zit hebben wij hieronder een soort routebeschrijving gemaakt zodat u het etiket puntsgewijs kunt doornemen en zo een goede keuze kunt maken bij het vinden het juiste voedingssupplement.

Deze kunt u hier downloaden.

21-7-2016


VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie.
VitOrtho BV
T (+31) (0)70-3010703
info@vitortho.nl